teks musikalisasi puisi bahasa sunda

paturai tineung
aransemen lagu mojang priangan
karya : Nisa Ana

*dinyanyikan:
   
gupay panangan ngambay
nyorong patepang raray
lengkah taya karingrang
dalit ku wanoh

ajam pakait weruh
sobat dalit ngarempuh
lengkah taya karingrang
dalit ku wanoh

riung kumpul ngarempug
saban taya dirasa
bungah ati jeung pikir
dalit ku wanoh 2x

*puisi :

taya dirasa rasa
warsih papada ganti
papayang asih unggalna
dalit ku wanoh

prak ayena pasingsal
pabencar tina asal 
kodrat anu katangtu
atel minyatu

ajam pakait weruh
sobat dalit ngarempuh
lengkah taya karingrang
dalit ku wanoh

riung kumpul ngarempug
saban taya dirasa
bungah ati jeung pikir
dalit ku wanoh

*dinyanyikan

taya dirasa rasa
warsih papada ganti
papayang asih unggalna
dalit ku wanoh

prak ayena pasingsal
pabencar tina asal
kodrat anu katangtu
atel minyatu

gupay panangan ngambay
nyorong patepang raray
lengkah taya karingrang
dalit ku wanoh 2x

 janji post :) 


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Antara Hujan dan Kenangan

Tips mudah menghadapi UNBK 2018